Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord
FAQ

Over de makers van charcuterie

Zijn jullie echt begonnen in 1906?

Nou zo oud zijn we nog niet. Maar in 1906 liggen wel onze roots! In dat jaar begon Willem Burggraaf met zijn slagerij. Willem Burggraaf is de overgroot opa van Nathan. Toen Nathan met 1906 – makers van charcuterie begon wilde hij dat doen zoals Willem dat ook deed: op een pure en eerlijke manier maar wel met zijn eigen moderne touch.

Dus, 1906 is een ode aan Willem Burggraaf en verwijst niet naar het jaar waarin waarop wij ons bedrijf zijn begonnen.

Is het mogelijk om zakelijk bij jullie te bestellen?

Uiteraard! Wil jij onze producten in jouw assortiment of op jouw kaart hebben? Neem dan contact met ons op via

sales@1906makersvancharcuterie.nl

Ik heb een vraag of suggestie voor jullie. Waar kan ik dit naartoe sturen?

Wij staan altijd open voor vragen en suggesties. Stuur ze naar info@1906makersvancharcuterie.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ohja, wil je nou van de daken schreeuwen dat onze charcuterie super lekker is? Doe dat dan vooral! Maar in plaats van op het dak klimmen, kan je dat ook doen via social media. Vergeet dan niet om @1906makersvancharcuterie erbij te vermelden.

Ik droom er al jaren van om ook een maker van charcuterie te worden. Kan dat?

Wij willen graag jouw droom in vervulling laten gaan. Er is namelijk niets zo leuk als het maken van charcuterie. 

Staat er niks voor je tussen? Mail dan naar info@1906makersvancharcuterie.nl en een van onze makers neemt contact met je op.

Over onze charcuterie

Jullie charcuterie is gemaakt van vlees. Kan dat nog wel in deze tijd?

Gevoelige vraag. Maar wij zijn ervan overtuigd dat vlees eten kan, als je dat op een bewuste manier doet. Niet iedere dag en enkel als het gemaakt is met respect voor dier en moedertje aarde. Zo blijft het namelijk ook een feestje om vlees te eten.

Bij de keuze van onze grondstoffen checken we altijd of het past binnen onze filosofie. Dieren die een goed leven hebben gehad, grondstoffen die moedertje aarde niet schaden en of er wordt gewerkt aan een inclusieve maatschappij waarbij iedereen mee telt.

Jullie zeggen dat jullie E-nummer vrij zijn, hoe kan dat?

Nou dat was moeilijker dan je denkt! Maar het is ons gelukt.

Wij vervangen de e-nummers die in de reguliere industrie worden gebruikt door natuurlijke vervangers. Geen zorgen, deze natuurlijke vervangers zijn allemaal getest en volledig veilig bevonden voor jouw gezondheid. Wat deze natuurlijk vervangers precies zijn? Dat is natuurlijk top secret. Maar een klein tipje van de sluier kunnen we wel oplichten…. Wij winnen deze stoffen uit de schillen van citrusvruchten!

Alles leuk en wel, maar zijn jullie eigenlijk biologisch?

Nou nee… of misschien ook wel. Het zit zo: Omdat onze dieren veel reststromen van groenten en fruit te eten krijgen, mogen we officieel niet het stempel ‘biologisch’ krijgen. Daaromheen voldoen wij ruimschoots aan alle gestelde eisen. Wij geloven zelfs dat wij het beter doen. 

Hoe bewaar ik die lekkere charcuterie?

Gewoon in de koelkast! Hoelang je het kan bewaren staat keurig op de verpakking.

Kleine tip van ons naar jou… haal de charcuterie een half uurtje voor je het gaat eten uit de koeling, dan smaakt het nog lekkerder!

Hoe serveer ik jullie charcuterie?

Onze charcuterie is natuurlijk al lekker van zichzelf. Maar mocht je echt willen uitpakken dan zouden wij adviseren om ze te serveren met bijvoorbeeld:

Een zoete chutney, grove mosterd, augurkjes, uiencompote, vers gebakken stokbrood, een klein beetje aangemaakte romeinse sla, een mooi glas volle rode wijn of doe eens gek en pak er een aloholvrije cocktail bij!

Wees creatief en experimenteer lekker met smaakjes. Eet onze charcuterie bij de borrel, als voorgerecht of gewoon wanneer jij daar zin hebt.

Bestellen

Ik wil die charcuterie! Hoe regel ik dat?

Je kan onze charcuterie bestellen via onze webshop. Kies wat jij lekker vind (of neem van alles één, dat kan natuurlijk ook), kies de manier van bezorgen of ophalen en betaal via de online betaalwizard. Easy like that.

Ooooooh neee… ik heb iets verkeerd gedaan bij het bestellen. Wat nu?

Chill, geen stress. Een foutje maken we allemaal wel eens. Stuur ons via info@1906makersvancharcuterie.nl even een mailtje en wij lossen het voor je op. Vergeet niet in je mail je ordernummer, naam en e-mail of telefoonnummer te vermelden.

Ik kan niet wachten op al die lekkere charcuterie. Wanneer krijg ik het?

Wij gaan meteen voor je aan de slag. Dat betekent dat we de charcuterie-keuken in vliegen om onze producten vers voor jou te maken. Het is dus geen ‘vandaag besteld, morgen in huis´ bestelling. We sturen jou een mail met de dag en het tijdstip waarop we leveren of wanneer jij het bij ons kan komen ophalen. Bestel voor vrijdag 12.00 uur, dan leveren we in de week daarop.

Komen jullie mijn bestelling brengen of moet ik het komen ophalen?

Dat kan dus alle twee!

Heb je zin in een ritje naar onze charcuterie-keuken in Maartensdijk, dan ben je van harte welkom om jouw bestelling op te komen halen. Krijg je meteen een rondleiding en een kop koffie, een frisje of als je helemaal gek wilt doen een biertje. Natuurlijk wel alcoholvrij want je moet nog terug rijden!

Geen zin om naar Maartensdijk te komen? Snappen we natuurlijk ook. Daarom leveren via onze bezorgpartner ook onze producten bij jou thuis. 

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Als je je winkelmandje hebt gevuld met lekkers kan je via de betaalwizard in de webshop betalen. Dit kan via IDEAL, CREDITCARD (Mastercard of Visa), PAYPAL of via vooruitbetaling.

Uiteraard gebeurd dit allemaal in een beveiligde betaalomgeving.