Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Lees hier ons laatste nieuws, de lekkerste recepten en nog veel meer.

Nieuw: Varkensrillettes

Heerlijk zachte varkensrillettes gemaakt van varkensvlees wat we uren hebben laten konfijten in de reuzel. We hebben er enkel zeezout, peper, laurier, tijm en een klein teentje knoflook aan toegevoegd. Smeuïg, zacht en vol van smaak. Heerlijk op de borrelplank of op een stukje vers gebakken stokbrood.

Recept:
rode uiencompote

Dat onze paté lekker is voor bij de borrel, dat hoeven we je vast niet te vertellen. Maar doe eens gek en serveer bijvoorbeeld onze paté en croûte eens als voorgerecht. Lekker met rode uiencompote en frisse salade met witlof. Die rode uiencompote kan je natuurlijk kant-en-klaar kopen, maar zelf maken is zoveel lekkerder en super makkelijk!

Verhaal:
Ontmoet onze boer

Onze producten worden hoofdzakelijk gemaakt van varkensvlees. Niet zomaar varkensvlees, maar vlees van varkens die een fantastisch leven hebben gehad. En dat weten we dan weer omdat we daarvoor samenwerken met onze boer Bert.