Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.
Ieder seizoen heeft zijn eigen fruit. Mocht je toevallig een fruitboom in je tuin hebben, dan weet je dit natuurlijk als geen ander. Maar wat als je fruitboom nou zoveel fruit geeft, dat je het niet op krijgt? Maak er marmelade van! En het mooie is, dat het zoete van een marmelade erg goed past bij onze patés en oer-Hollandse charcuterie.
Wij hebben een marmelade gemaakt met heerlijke vijgen, maar je kan deze vervangen voor alle soorten fruit.
Dit heb je nodig:
500 gram fruit – in ons geval vijgen;
Zo maak je het:
Serveer de marmelade bij bij een mooie hartige paté, zoals bijvoorbeeld onze paté de campagne