Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.
Nathan is een bezig bijtje. Dat was hij ook al voor hij met 1906 – makers van charcuterie begon! Fietsen, vissen (ja ja.. een slager die vist!) of lekker met zijn kids op pad. En dat hij een kanon van een maker van charcuterie is, blijkt wel uit zijn prijzenkast. Zo mag Nathan zichzelf Meester worstmaker, Nederlands kampioen en Europees Young Butcher of the Year noemen.
Eigenlijk wilde Merlijn naar de sportacademie. Helaas moest hij vanwege een blessure een andere richting kiezen. Hij nam de afslag naar de slagersvakschool.
Na het afronden van de slagersvakschool werkte Merlijn in een ambachtelijke buurtslagerij. Hier leerde hij worst te maken, vlees uit te benen en hier maakte hij kennis met het maken van charcuterie. Nu is Merlijn lid van de makers van charcuterie familie en maakt hij dagelijks de lekkerste charcuterie voor jou.
Bram wist al vroeg dat eten en drinken een belangrijk onderdeel van zijn leven zouden worden. Niet gek dat hij via de hogere hotelschool in de horeca belandde. Van Michelinster tot schnitzel, van keuken tot bediening en van vakantieresort tot het ontwikkelen van nieuwe concepten. Zijn ervaring en enthousiasme komen nu samen bij 1906 – makers van charcuterie.
Wil je met Bram babbelen over onze paté? Of wil je kijken wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Bram is bereikbaar via onze contactpagina