Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Ontmoet de makers van charcuterie

Nathan Burggraaf

Algemeen directeur

Nathan is een bezig bijtje. Dat was hij ook al voor hij met 1906 – makers van charcuterie begon! Fietsen, vissen (ja ja.. een slager die vist!) of lekker met zijn kids op pad. En dat hij een kanon van een maker van charcuterie is, blijkt wel uit zijn prijzenkast. Zo mag Nathan zichzelf Meester worstmaker, Nederlands kampioen en Europees Young Butcher of the Year noemen.

Bram Hakvoort 

Sales & marketing 

Bram wist al vroeg dat eten en drinken een belangrijk onderdeel van zijn leven zouden worden. Niet gek dat hij via de hogere hotelschool in de horeca belandde. Van Michelinster tot schnitzel, van keuken tot bediening en van vakantieresort tot het ontwikkelen van nieuwe concepten. Zijn ervaring en enthousiasme komen nu samen bij 1906 – makers van charcuterie.

Wil je met Bram babbelen over onze paté? Of wil je kijken wat wij voor jouw bedrijf  kunnen betekenen? Bram is bereikbaar via onze contactpagina 

Rick

Rick offerman

Maker van charcuterie

Rick heeft eigenlijk gestudeerd voor leraar biologie. Tijdens zijn studie heeft Rick altijd gewerkt in slagerijen. Van winkelslagerij tot de ambachtelijke buurtslager. Omdat Rick graag met zijn handen werkt en mooie producten wil maken heeft hij besloten niks met zijn studio biologie (al komt dat natuurlijk wel een stukje terug in het slagers-vak) te doen en zich volledig te richten op het slagersambacht.

Rick is sinds augustus 2021 met veel plezier werkzaam bij 1906 - makers van charcuterie

Artem

Artem kudelia

Maker van charcuterie

Artem komt uit Oekraïne en heeft helaas vanwege de oorlog met Rusland zijn land moeten ontvluchten. In Oekraïne studeerde Artem aan de universiteit in een technische richting. 

Omdat Artem niet van stilzitten houdt en graag wil werken is hij helemaal op zijn plek bij 1906 - makers van charcuterie. Inmiddels is Artem niet meer weg te denken uit ons team. Iedere dag is het een nieuwe leerschool voor Artem en heeft hij veel plezier met zijn collega, ondanks de taalbarrière!