Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord
Onze keuzes

Goed vlees

Als makers van charcuterie hebben wij smaak en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dat proef je en dat zie je in onze producten. Om tot dat resultaat te komen, moeten we terug naar het begin: het zorgvuldig kiezen van onze grondstoffen.

Wij houden van lekker eten, ruimte om ons heen en gezelligheid op z’n tijd. De dieren waarvan wij het vlees gebruiken gunnen wij hetzelfde plezier. De boeren waar wij ons vlees kopen, zorgen voor meer dan voldoende leefruimte voor hun dieren. Daarnaast zorgen ze dat de dieren een goed gebalanceerd dieet krijgen. Onze dieren worden hoofdzakelijk gevoerd met inheems gras, bierbostel, reststromen groenten en fruit en wanneer dit allemaal niet voorhanden is, krijgen ze biologisch brokvoer. De dieren lopen bijna altijd buiten zodat ze veel beweging krijgen. Ze hebben zelf de keuze of ze buiten blijven of terug naar de stal komen. In de stal hebben we gezorgd voor meer dan voldoende ruimte zodat de dieren hun tanden, hoorns en andere originele uiterlijke kenmerken kunnen behouden.

Zijn wij dan biologisch? Nou nee… of misschien ook wel. Het zit zo: Omdat onze dieren veel reststromen van groenten en fruit te eten krijgen, mogen we officieel niet het stempel ‘biologisch’ krijgen. Daaromheen voldoen wij ruimschoots aan alle gestelde eisen. Wij geloven zelfs dat wij het beter doen. Biologisch zegt namelijk niks over het slachtproces. Zonder een heel droevig verhaal te vertellen, willen we wel zeggen dat we dit proces volledig volgen. Onze dieren gaan altijd per twee richting de slacht en verblijven daar eerst een nachtje in de wei. Zo komen ze volledig tot rust en gaan ze zonder stress op weg om de lekkerste charcuterie te worden. Daar kun jij dus ontspannen van genieten.

E = Nee

Omdat wij alleen eerlijke ingrediënten gebruiken, zeggen wij ‘nee’ tegen ingewikkelde E-nummers. Fosfaat, Nitraat, Mononatriumglutamaat... We kunnen het bijna niet uitspreken en dus verwerken we het niet in onze producten.

Werken met respect voor mens, dier en milieu, betekent ook dat we je graag vertellen welke ingrediënten we gebruiken. Alles wat in onze producten zit, heeft een functie. Vaak voor de smaak, soms om te zorgen dat je niet ziek wordt (voedselveiligheid, ook daar zorgen we voor).

Op al onze verpakkingen vindt je straks een QR-code. Door deze te scannen zie je direct wat er in jouw paté of charcuterie zit en waarom we dit erin hebben gestopt. Transparanter kan bijna niet! Zodra onze definitieve verpakking klaar is, zal de QR-code scanbaar zijn. 

Voor iedereen, van iedereen 

Zoals we al zeiden, stond Willem Burggraaf midden in de maatschappij en deed hij veel voor zijn medemens. Nathan en zijn makers van charcuterie zetten dit voort.

Het maakt ons niet uit wie je bent, waar je vandaan komt, waar je in gelooft, op wie je valt of aan welke kant van het bed je slaapt. Voor ons is iedereen gelijk. Daarom vinden wij dat iedereen een kans verdient om bij ons te werken. Of je nou wel of geen afstand tot de arbeidsmarkt hebt, je bent van harte welkom. 

Kijk gelijk even of je meteen kan beginnen door hier te klikken.